26 Haziran 2012 Salı

Sihirli Kalem Inkling Türkiyede'de

Yazı ve çizimleri anında elektronik ortama aktaran sihirli kalem Inkling’in Türkiye satışına başlandı 

Medyasoft, bilişim pazarındaki dünya devlerinin yenilikçi ürünlerini Türkiye’deki tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle grafik tasarımcılarının ve illüstratörlerin vazgeçilmezi olan Wacom’un Türkiye distribütörü olan Medyasoft, yazı ve çizimleri anında elektronik ortama aktaran sihirli kalem Inkling’in Türkiye satışına başladı.
Dünya devlerinin yazılım ve donanım çözümlerini kişi ve kurumların hizmetine sunan, hazırladığı katma değerli eğitimleriyle pazarda fark yaratan Medyasoft, Wacom’un tasarım dünyasında yeni bir dönemi başlatan sihirli kalemi Inkling’in Türkiye satışına başladı.
İlk bakışta normal bir tükenmez kalemden ayrılmayan Inkling, beraberinde gelen küçük aparatı sayesinde herhangi bir kağıt ya da karalama defteri üzerinde gerçekleştirilen yazı ve çizimleri elektronik olarak kaydediyor. Duyurulduğu günden itibaren Türkiye’de de merakla beklenen Inkling, kağıt üzerindeki her bir dokunuşu 1024 piksel çözünürlükte kayıt ediyor. 19 gram ağırlığındaki kalemi ve 39 gram ağırlığındaki algılayıcısı ile taşıma kolaylığı sunan Inkling, dahili 2 GB hafızası sayesinde binlerce yazı, çizim ya da tasarımı saklayabiliyor. Üründe kaydedilen çalışmalar USB 2.0 üzerinden aktarılırken, şarj işlemi de aynı yolla gerçekleşiyor.
Enerji konusunda da hayli cimri olan Wacom Inkling, tam şarjla 8 saat kullanım olanağı sunuyor. Yapılan çizimleri Sketch Manager yazılımı ile raster ya da vektör halinde bilgisayara aktarılmasını ve sonrasına düzenlenmesini sağlayan ürün, PC ya da Mac bilgisayarlar ile sorunsuzca kullanılabiliyor.
Çalışmaların Adobe Photoshop, Illustrator ya da Autodesk Sketchbook ile katmanlar halinde yeniden düzenlenmesine olanak tanıyan Sketch Manager yazılımı belgelerin tek tuşla e-posta olarak gönderilmesini, isteğe göre yine tek bir tuşla JPG, BMP, TIFF, PNG, SVG ya da PDF formatında kaydedilmesini de sağlıyor. Kağıt üzerindeki fikirlerin hayata geçmesi için sağladığı kolaylıklarla tasarım dünyasında yeni bir dönem başlatmasının yanı sıra üstün özellikleriyle zamandan da tasarruf ettiren Wacom Inkling, Medyasoft güvencesiyle 499 TL’den satışa sunuldu.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Birşeyler Demek istermisiniz ?

 

Copyright @ 2013 Kamil Koçak .

Designed by Templateify & Sponsored By Twigplay