26 Haziran 2012 Salı

Facebook Messenger uygulamaları 1.8



iOS ve Android işletim sistemlerine özel Facebook Messenger uygulamaları 1.8 numaralı yeni versiyonla güncellendi. Güncellemeyle birlikte hızlı sohbet geçişi, mesajları ekrana parmak sürükleyerek silme, yeni bir sohbet oturumu başlatırken kimin çevrimiçi olduğunu görmeye yarayan yerleşik arkadaş listesi gibi yenilikler sunuluyor.
Uygulamayla birlikte daha büyük boyutlu fotoğraflar kullanılmaya başlanıyor. Bunların hepsinden öte belki de uygulamanın en büyük yeniliği yeni gelen sohbet mesajlarının yerel bildirim sistemi tarafından desteklenir hâle gelmesi. Bununla beraber okundu bilgileri ve çevrimiçi arkadaş listesi Facebook Messenger’ı eksiksiz bir anında mesajlaşma uygulaması hâline getiriyor. Gerçek zamanlı sohbt işlevleri bu uygulamayı WhatsApp gibi çapraz platform destekli mobil mesajlaşma uygulamalarıyla da rakip yapıyor. Kullandığınız cihaza bağlı olarak aşağıdaki mağaza bağlantılarını takip ederek güncellenmiş uygulamayı indirebilirsiniz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Birşeyler Demek istermisiniz ?

 

Copyright @ 2013 Kamil Koçak .

Designed by Templateify & Sponsored By Twigplay