12 Nisan 2013 Cuma

Dumankaya'dan Ödüllü Fotoğraf Yarışması!

#istanbulunritmi @dumankaya etiketleriyle Instagram’da fotoğrafını paylaş, hediyeleri kazan.

İnşaat sektörünün öncü firması Dumankaya İnşaat, sosyal medyada da ilklere imza atmaya devam ediyor.

Dumankaya İnşaat Facebook sayfasında yer alan #istanbulunritmi fotoğraf yarışmasında, Dumankaya takipçilerinden İstanbul’un ritmini anlatan fotoğrafları #istanbulunritmi ve @dumankaya ile Instagram’da paylaşmaları isteniyor.

Dumankaya

Yarışmada, Facebook oylaması sonucunda en fazla sayıda oyu alan ilk 50 fotoğraf belirleniyor. Bu fotoğraflar arasından jürinin seçeceği ilk 3 fotoğrafın sahibi birbirinden güzel hediyeler kazanıyor. Ayrıca, çektiği fotoğraf Instagram’da en çok beğeni alan yarışmacı da özel bir hediyenin sahibi oluyor.

Ödüller:
1.'lik Ödülü CANON EOS1100D+18-55 MM DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
2.'lik Ödülü SAMSUNG HT- E355 DVD EV SİNEMA SİSTEMİ
3.'lük Ödülü LAXON ACTIVE 8EX FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ
Instagram Beğeni Ödülü Samsung ST200F FOTOĞRAF MAKİNESİ

Siz de "#istanbulunritmi'ni benim fotoğrafım belirler" diyorsanız yarışmaya katılmak için hemen tıklayın: http://on.fb.me/Z7Plnb

Ritim İstanbul Projesi Hakkında

Dumankaya İnşaat’ın müşterilerine sunduğu teknoloji, konfor ve kalite anlayışını Maltepe’ye taşıyan yeni projesi Ritim İstanbul; modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine Anadolu Yakası’nda yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Ritim İstanbul Projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın: http://bit.ly/11Srmt7

Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Nisan 2013 Pazartesi

Memleketimize Dünyanın En Hızlı İnterneti


Dünyanın en hızlı interneti fiber internet, Türk Telekom altyapısı ile ülkemizde. Ülkemizde Dünyanın çevresinden 4 kat daha uzunlukta kurduğumuz dev fiber altyapının ülkemizde ulaşmadığı sokak, mahalle kalmayacak.


Fiber internetle en son haberler, filmler, diziler hiç takılmadan izlensin; uzaktaki sevenler yanınıza hiç beklemeden, kesintisiz gelebilsin diye ülkemizde fiber internet altyapısı kurduk. Bundan sonra Türk Telekom fiber optik altyapısını kullanan İnternet Servis Sağlayıcıların sunduğu fiber internet hizmeti ile 6 dakikada DVD, 58 saniyede 300 resim, 4 saniyede ortalama 50 dosya indirebilecek, akıllı evinizde çok akıllı ve çok hızlı bir iletişim ağı kurabileceksiniz.





Türk Telekom fiber altyapı detayları için tıklayınız.

www.facebook.com/TurkTelekom
https://twitter.com/Turk_Telekom

"Türk Telekomünikasyon A.Ş. kurduğu fiber internet altyapısını talep eden internet servis sağlayıcıların hizmetine; internet servis sağlayıcılar da bu hizmeti kendi abonelerine sunmaktadırlar.  Abonelerden kaynaklanan hız kısıtlamaları, sunucuların veya bilgisayarın performansı, hatların yoğunluğu gibi etkenler hizmetin hızını ve kesintisizlik durumunu etkileyebilir. Arthur D Little&Exane BNP Paribas’ın Mart 2011 tarihinde yayınlanan “Superfast Broadband: Catch up if you can” isimli raporunda farklı teknolojiler kıyaslanmış ve sonucunda  fiber internetin en hızlı internet olduğu tespitine yer verilmiştir."

Bir bumads advertorial içeriğidir.

 

Copyright @ 2013 Kamil Koçak .

Designed by Templateify & Sponsored By Twigplay